понеділок, 01 листопада 2010 13:55

У Рівному переміг діючий мер, на Кіровоградщині тріумфують "регіонали"

У Рівному переміг діючий мер, на Кіровоградщині тріумфують "регіонали"
За попередніми результатами виборів міського голови Рівного, отриманими з міської виборчої комісії з 66,7%, перемагає діючий мер Володимир Хомко, висунутий політичною партією "Всеукраїнський патріотичний союз".

На другому місці представник від "Свободи" Олександр Лащук з 10,9%, третій - Володимир Петрів з 7,4% від УНП і четвертий - Андрій Друзенко від політичної партії "Праведність" з 6,5%.

Не підтримують жодного з кандидатів - 8,5%.

У Кіровоградській області Партія регіонів перемагає в абсолютній більшості усіх місцевих рад.

Попередні дані підрахунку голосів озвучив заступник голови Кіровоградської обласної організації Партії регіонів Олександр Шаталов.

За його словами, в обласній раді з 50 депутатів, які обирались за мажоритарними списками, 38 будуть представляти Партію регіонів. Партія також лідирує за результатами підрахунку голосів по багатомандатному округу (більше 33% за попередніми даними). Очікується, що у новій каденції Кіровоградської облради зі 100 депутатів 63 належатимуть до Партії регіонів.

Шаталов зазначив, що представники партії отримують більшість в усіх районних радах області, а також в усіх містах обласного підпорядкування.

Єдиний виняток становить Бобринець, де більшість до міськради здобула ВО "Батьківщина" з перевагою у кілька відсотків. Також, за попередніми даними, міськими головами Кіровограда, Знам'янки, Світловодська та Олександрії стають представники Партії регіонів.

Рівненщина, УНІАН

Зараз ви читаєте новину «У Рівному переміг діючий мер, на Кіровоградщині тріумфують "регіонали"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі