понеділок, 01 листопада 2010 13:56

У Вітренко вибори на Донеччині назвали диктатурою "регіоналів" (ФОТО)

 

Багаторічний соратник лідера ПСПУ Наталії Вітренко, кандидат на пост мера Донецька Володимир Марченко заявляє про масові фальсифікації виборів у Донецькій області.

За його словами, явку виборців штучно підняли з 30 до 50% і приписали ці голоси "регіоналів".

"Вибори пройшли в жорсткій диктатурі ПР, з масштабним використанням адмінресурсу і масштабними фальсифікаціями, ми результати не визнаємо, якими б вони не були. Хвилини часу не дали нам на ТБ і всього 4 хвилини на радіо. Не було конкуренції програм та пропозицій, зате весь інформресурс був наданий ПР", - розповів Марченко Gazeta.ua

За його словами, кандидати на пост мера Донецька не могли перед виборцями показати, що вони пропонують людям. Агітки за ПР вкидали у скриньки разом із запрошеннями на вибори, зазначив він.

"Газета "Вечірній Донецьк" (за неофіційною інформацією входить до медіагрупи, що належить Рінату Ахметову - ред.) Вийшла 29 жовтня, але роздавали її в суботу, в день коли заборонена агітація", - підкреслив "вітренківець".

"Масово закидали в квартири, а там на першій же сторінці агітація за ПР, стаття секретаря міськради Левченка. "Тільки Лук'янченко! Тільки Партія регіонів! ". До того ж у цьому тексті чорнуха на нашу адресу, адресу "прогресивних соціалістів". Пишемо скарги, а комісія їх не приймає. І суди в Донецьку точно так само підконтрольні ПР", - нарікає соратник Вітренко.

У той же час, за словами губернатора Донецької області Анатолія Близнюка, вибори в регіоні проходили в повній відповідності з демократичними стандартами.

Зараз ви читаєте новину «У Вітренко вибори на Донеччині назвали диктатурою "регіоналів" (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі