понеділок, 01 листопада 2010 13:41

У Кременчуці "бютівський" кандидат переміг "регіонального" мера

У Кременчуці "бютівський" кандидат переміг "регіонального" мера

За даними екзит-полів, у виборчій гонці в Кременчуці лідирує ВО "Батьківщина".

Опитування проводилось біля виходу з приміщень дільничних комісій на всіх виборчих округах міста з 8.00 до 20.00. Опитано 1500 респондентів без врахування виборців, що відмовилися від відповідей.

Згідно опрацьованим даним екзіт-полу голоси виборців, відданих за політичні сили, розподілилися наступним чином:

ВО "Батьківщина" — 34,8% ; Партія регіонів — 23,7% ; "Рідне місто" — 8,3% ; "Фронт змін" — 6,6% ; "Сильна Україна" — 4,5% ; ВО "Свобода" — 3,7% ; Комуністична партія України — 3,3%. Усі інші політичні сили набрали менше 3%. Проти всіх проголосувало — 7,2%.

За кандидатів на посаду міського голови відповіді респондентів розподілилася наступним чином:

Олег Бабаєв — 49,2% ; Микола Глухов — 25,6% ; А. Безкоровайний — 6,0% ; В. Бугайчук — 4,7% ; В. Петренко — 3,8%. Усі інші кандидати набрали менше 3%. Проти всіх проголосувало — 7,1%.

Як стало відомо, за підсумками паралельного підрахунку 96% протоколів в Кременчуці, яке проводить місцеве відділення В "Батьківщина", її кандидат на посаду міського голови Кременчука, нардеп від БЮТ Бабаєв випереджає діючого мера Глухова (ПР) на 12 тисяч голосів.

Журналісти кременчуцької газети "Телеграф" повідомили, що Глухов вже привітав Бабаєва з перемогою. Представникам ЗМІ він заявив, що зробив це відразу ж після того, як дізнався попередні результати голосування.

За матерiалами: Новини України, Обком

Зараз ви читаєте новину «У Кременчуці "бютівський" кандидат переміг "регіонального" мера». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі