неділя, 31 жовтня 2010 13:37

За президента "Ворскли" приходять голосувати з фіолетовими стрічками

За президента "Ворскли" приходять голосувати з фіолетовими стрічками
У місті Кременчук на Полтавщині розмістили біґборди, де на фіолетовому тлі є білий напис "За Кременчук!". Під ним малими літерами - "газета".

Цю газету заснували півтора місяці тому. В ній до виборів критикували діючого мера Миколу Глухова і вихваляли його опонента Олега Бабаєва. Слоган "За Кременчук!" у передвиборній агітації використовувала партія "Батьківщина" і новостворена молодіжна політична організація "Нова сила".

Фіолетову символіку в своїй агітації використовував кандидат у мери Кременчука Олег Бабаєв. Він - народний депутат від БЮТ, голова наглядової ради "Кременчукм'яса" і президент футбольного клубу "Ворскла".

Біля виборчих дільниць також стоять люди, які кажуть, що проводять екзит-пол. У них на грудях прикріплені фіолетові стрічки. В Інформаційно-маркетинговому агентстві, яке офіційно проводить опитування суспільної думки про голосування запевнили, що їх представники не могли прийти на дільниці з цією символікою.

Бабаєва вважають основним конкурентом нині діючому міському голові Миколі Глухову, який 3 місяці тому перейшов із Єдиного Центру в Партію регіонів.

Бабаєва на кілька днів знімали з реєстрації кандидатом. У міській виборчій комісії вирішили, що агітацію по телебаченню він оплатив не з тих джерел, як того вимагає закон про вибори. Бабаєв через суди поновився.

У Кременчуці також не познімали агітаційні плакати "Свободи", "Сильної України" і Соціалістичної партії України.

Вони висять на вул. Бутиріна на стовпах, деревах і будинках.

У Полтаві в магазині хлібобулочних виробів "Добро" по вул. Сковороди лежать для роздачі газети і листівки партії "Третя сила" Василя Гаврилюка. Він - один із керівників цієї мережі крамниць.

Gazeta.ua
Зараз ви читаєте новину «За президента "Ворскли" приходять голосувати з фіолетовими стрічками». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі