пʼятниця, 20 вересня 2019 10:08

У Раді презентують проект держбюджету-2020 – онлайн

У Раді презентують проект держбюджету-2020 – онлайн
Маркарова окреслить головні напрямки проекту держбюджету. Фото: ТСН

Сьогодні робота Верховної Ради розпочне роботу з презентації проекту державного бюджету на 2020 рік. Його представить міністр фінансів Оксана Маркарова.

У залі зареєструвався 391 народний депутат.

Крім держбюджету, планують розглянути ще 16 питань. Зокрема, спробують включити у порядок денний законопроект про Державне бюро розслідувань.

Розглянуть також зміни до закону про застосування Збройними силами України та Державною спеціальною службою транспорту бойової техніки, зброї та спеціальних засобів в особливий період, законопроект про матеріальну відповідальність військовослужбовців і деяких інших осіб, законопроект про верифікацію та моніторинг державних виплат.

До другого читання підготували законопроекти щодо захисту прав споживачів фінансових послуг, щодо детінізації розрахунків у сфері торгівлі та послуг, щодо вдосконалення правової охорони географічних зазначень, щодо державної підтримки кінематографії в Україні та щодо організації оборони держави.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Я не хочу навіть читати" - голова президентської фракції про проект бюджету

Проект державного бюджету на 2020 рік зареєстрували у парламенті 15 вересня. У першому читанні його планують ухвалити до 20 жовтня. А до 1 грудня уже ухвалити в цілому з урахуванням усіх поправок.

Зараз ви читаєте новину «У Раді презентують проект держбюджету-2020 – онлайн». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі