пʼятниця, 06 червня 2008 11:03

У "Самооборони" більше перспектив, ніж у "Нашої України"

Результат блоку НУ-НС на виборах у Верховну Раду був більше результатом "Народної Самооборони". Так вважає народний депутат України від блоку НУ-НС, член депутатської групи "Народна Самооборона" Володимир Ар"єв.

Коментуючи заяву однопартійця Тараса Стецьківа, що як самостійний учасник політичного життя "Народна Самооборона" не має перспективи, парламентарій відзначив: "Це його особиста думка. У Самооборони, особливо якщо враховувати, що результат блоку НУ-НС на виборах в Раду був більше результатом НС, достатньо серйозні перспективи в самостійному плаванні".

Ар"єв також заявив, що рішення Тараса Стецьківаа піти на зустріч Президента з членами блоку НУ-НС в той час, коли депутатська група НС відмовилася від зустрічі, не означає, що Стецьків відходить від Самооборони.

В той же час, кажучи про перспективи "Народного Союзу "Наша Україна", політик висловив сумнів щодо її політичного майбутнього.

"Якщо НСНУ припинять рвати на НУ і "Єдиний Центр", то тоді перспективи будуть", - підсумував Ар"єв.

Нагадаємо, член депутатської групи "Народна Самооборона" Тарас Стецьків заявив "Дню", що не бачить політичної перспективи для НС, якщо вона відійде від "Нашої України" у вільне плавання.

"Самооборона" зараз на роздоріжжі, вона не знає, куди їй піти. І це, безумовно, є внутрішньою кризою. Рано чи пізно з розпуття НС поверне або вліво, або вправо, оскільки як самостійний учасник політичного життя "Народна Самооборона" не має перспективи. І "Наша Україна" в нинішньому вигляді також не маємо перспективи", повідомляє Інтермедіа консалтинг.

Зараз ви читаєте новину «У "Самооборони" більше перспектив, ніж у "Нашої України"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі