вівторок, 12 червня 2007 17:09

У "Нашій Україні" проти, щоб Луценко очолював список

Народний депутат України п"ятого скликання (фракція "Наша Україна") Ксенія Ляпіна наголошує, що жодних офіційних рішень стосовно формування першої п"ятірки майбутнього виборчого блоку демократичних сил не приймалося.

Як повідомляє прес-служба "Нашої України", в інтерв"ю журналістам Ляпіна наголосила: "Для "Нашої України" єдність демократичних сил найвища цінність, тому буде першим номером у списку Луцекно чи хтось інший – це, насправді, не так важливо". За її словами, найважливіше, що демократичні сили, як і пропонував Президент, взяли на себе відповідальність і створили блок демократичних сил.

Водночас, інший представник "Нашої України" зазначив, що кандидатурою на перший номер списку, яка обговорюється, є лідер партії В"ячеслав Кириленко. "В "Нашій Україні" вважають, що саме він має стати першим номером списку в майбутньому блоці – як керівник партії, що матиме у блоці найбільший відсоток", - зокрема зазначив співрозмовник агентства, пише УНІАН.


Зараз ви читаєте новину «У "Нашій Україні" проти, щоб Луценко очолював список». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі