субота, 03 травня 2014 16:56

У Путіна впевнені, що російські війська не можуть перетнути кордон України

У Путіна впевнені, що російські війська не можуть перетнути кордон України
Лукін вірить, що все можна владнати. Фото: kazanfirst.ru

Представник президента Росії Володимир Лукін впевнений, що перетин українського кордону російськими військами неможливий.

Про це він сказав УНІАН у Донецьку після короткого брифінгу в готелі "Донбас Палас".

"Я бажаю Україні тільки мирного розв'язання конфлікту. І абсолютно впевнений, що перетин українського кордону російськими військами неможливий", - сказав Лукін.

"Але, звичайно, було б дуже добре, якби близько до кордонів Росії якнайшвидше було встановлено мир за допомогою мирних рішень і переговорів. Це найкраще, про що я міг би мріяти. Коли палає на кордоні, самі розумієте, це турбує будь-яку країну", - додав він.

При цьому Лукін відзначив, що дуже сподівається, що ескалації конфлікту вдасться уникнути.

"Ми хотіли б дуже деескалації ситуації. Я хотів би і сподіваюся, що "вузлик" із звільненням представників ОБСЄ цьому допоможе", - підкреслив він.

Нагадаємо, 25 квітня в Слов'янську терористи захопили автобус, в якому знаходилися 8 представників ОБСЄ, 5 військовослужбовців Збройних сил України і водій. У складі групи ОБСЄ були четверо представників ФРН і по одному зі Швеції, Польщі, Данії та Чехії.

Бойовики заявили про намір обміняти їх на своїх соратників, зокрема - на арештованого "народного губернатора" Донецька Павла Губарева.

27 квітня терористи звільнили шведського військового у зв'язку з тим, що він хворіє на цукровий діабет.

Сьогодні терористи звільнили цих заручників.

Зараз ви читаєте новину «У Путіна впевнені, що російські війська не можуть перетнути кордон України». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

10

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі