понеділок, 08 вересня 2008 11:59

У ПР радіють спільному голосуванню з БЮТ, але коаліцію називають другорядною

Знайдуться відповідні політичні формалізації, що дадуть можливість закріпити цей успіх (спільну роботу БЮТ і ПР) здорового глузду в парламенті.

Так народний депутат України від Партії регіонів Михайло Чечетов прокоментував можливість переформатування співпраці БЮТ і ПР в союз, тобто коаліцію.

За його словами, зараз "найголовніше, що йде конструктивна робота в парламентській сесійній залі", і як надалі розвиватиметься така співпраця - "буде видно".

"Найголовніше, що це об"єднання депутатів на основі здорового глузду... Потрібно, щоб це не було втрачено, було пролонговане і працювало на Україну", - відзначив Михайло Чечетов.

Кажучи про те, чи БЮТ і ПР вестиме переговори з метою створення парламентської більшості, якщо коаліція БЮТ і НУ-НС не відновить свою роботу, політик заявив, що форми політичної співпраці - поки питання другорядне.

"Парламент знайшов свою хорошу хвилю, і він як на коника сів на неї і повинен працювати. Я думаю, що знайдуться відповідні політичні формалізації, що дадуть можливість закріпити цей успіх здорового глузду в парламенті", - підкреслив Чечетов, повідомляє ІнтерМедіа консалтинг.

Зараз ви читаєте новину «У ПР радіють спільному голосуванню з БЮТ, але коаліцію називають другорядною». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі