четвер, 31 січня 2019 20:15

У Порошенка назвали Зеленського головним конкурентом і російським пропагандистом

У Порошенка назвали Зеленського головним конкурентом і російським пропагандистом
Зеленський зняв фільм про похорон Порошенка. Фото: GoGetNews

Росія вважає корисним для себе кандидата у президенти України Володимира Зеленського. За його діяльність російський Мінкульт виплатив шоумену 35 млн руб.

Про це розповіла представник президента у Верховній Раді Ірина Луценко в ефірі "Прямого".

"Він є російським бізнесменом. Отримує по цей день кошти за свої права від фільмів, які він зняв у Російській Федерації. Він є російським пропагандистом. Я беру на себе сміливість так заявляти, тому що він отримав 35 мільйонів рублів від Міністерства культури Росії за пропагандистський фільм, який він знімав про похорони Порошенка. Підтвердженням цього є слова заступника громадської ради Міністерства культури РФ Пожигайлова, який сказав: "Я бачив ролик про похорони Порошенка. Як на мене, Зеленського треба дати орден дружби... На сьогодні діяльність Зеленського є корисною для Росії, оскільки він топить Порошенка", - сказала Луценко.

Кошти від Мінкульту РФ Зеленський отримав у 2014-2015 роках, додала вона.

Луценко назвала Зеленського головним суперником нинішнього глави держави Петра Порошенка на виборах.

"Мабуть, Юлія Тимошенко у своєму популізмі, своїх обіцянках пройшла ту стелю, коли люди вірять її побрехенькам і нещирості. Ми маємо сьогодні розглядати двох кандидатів: Порошенка та Зеленського", - сказала вона.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: З'їхали з глузду? - як Зеленський називав тих, хто готовий за нього голосувати

30 січня Центральна виборча комісія зареєструвала Володимира Зеленського кандидатом у президенти. Вибори глави держави відбудуться 31 березня.

Зараз ви читаєте новину «У Порошенка назвали Зеленського головним конкурентом і російським пропагандистом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі