пʼятниця, 24 вересня 2010 11:55

У партії Ющенка замахнулися на лаври Клінтона

У партії Ющенка замахнулися на лаври Клінтона

24 вересня в ДК КПІ розпочався з"їзд партії "Наша Україна".

На з"їзді зареєструвалося 1118 делегатів при заявлених 1343. На ньому присутні: екс-президент, голова партії Віктор Ющенко, колишня голова політради Віра Ульянченко, колишній голова СБУ Валентин Наливайченко, екс-прем"єр Юрій Єхануров, нинішні, а також колишні депутати.

Перед делегатами виступив Патріарх Київський Філарет. Він прочитав молитву перед вступним словом.

"Ми живемо в нових умовах, але Україна залишається Україною. Незважаючи на зміну президента наша церква як підтримувала демократичні сили так і підтримувала", - сказав владика.

Філарет закликав присутніх не падати духом.

"Бог дарував нам незалежну державу і збереже з нашою участю. Майбутні вибори це теж наше випробування. Народ має подумати кого він вибирає",- зауважив патріарх.

Між тим, в інтерв"ю кореспонденту Gazeta.ua екс-прем"єр Юрій Єхаруров зауважив, що логіка розвитку подій показує, що "НУ" має дати оцінку своїй діяльності

"Я не сумніваюся, що сьогодні Валентин Наливайченко очолить політраду "Нашої України", але дуже важливе питання, чи буде дебюрократизована партія. Я маю надію, що все ж таки будуть зміни, а Ющенко, як президент має бути на такому рівні як Кваснєвський чи Клінтон", - зазначив Єхануров.

Зазначимо, що на з"їзді планується обрати екс-голову СБУ Валентина Наливайченка головою політради партії "Наша Україна".

Зараз ви читаєте новину «У партії Ющенка замахнулися на лаври Клінтона». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі