середа, 30 березня 2011 10:34

У Партії регіонів обіцяють підприємцям комфорт у 2012 році

У Партії регіонів обіцяють підприємцям комфорт у 2012 році

Народний депутат від Партії регіонів Владислав Лук'янов вважає, що спрощена система оподаткування, щодо якої наразі йдуть переговори між урядом та підприємцями, дозволить нашій державі вже наступного року піднятися на 20-30 позицій у рейтингу зручності ведення бізнесу.

Як повідомила прес-служба Партії регіонів, Лук'янов зазначив, що спрощена система оподаткування надасть можливість підприємцям, які працюють на загальній системі оподаткування з чисельністю працівників до 20 осіб, отримати канікули на податок на прибуток на п'ять років.

"Також позитивним є те, що з 1 квітня податок на прибуток зменшується з 25% до 23%", – додав "регіонал".

Водночас він наголосив на тому, що переговори між урядом та підприємцями тривають. За його словами, є дискусійні питання, щодо яких сторони ще не прийшли до спільного знаменника.

"Головною проблемою і найбільш дискусійним питанням є віднесення до валових витрати послуг, товарів, які підприємства, що працюють на загальній системі оподаткування, отримують від підприємців-спрощенців. Це питання не узгоджене", – пояснив парламентарій.

Зараз ви читаєте новину «У Партії регіонів обіцяють підприємцям комфорт у 2012 році». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі