вівторок, 26 квітня 2011 12:35

У Партії регіонів кажуть, що Довгий врятувався від неприємних наслідків

У Партії регіонів кажуть, що Довгий врятувався від неприємних наслідків

Екс - секретар Київради Олесь Довгий добровільно написав заяву про відставку.

Про це заявив заступник голови Партії регіонів Володимир Рибак.

"Я думаю, що Довгий правильно прийняв рішення, оцінив свою роботу і зробив мужній крок - подав у відставку. Замість нього заяву ніхто не писав. Я не знаю таких фактів, щоб хтось на нього тиснув", - запевнив депутат.

В той же час "регіонал" натякнув, що в разі, якби Довгий залишився на посаді секретаря, на нього могли б очікувати неприємні наслідки.

"Але можна було досидітися до таких... неприємних наслідків. Тому він, видно, оцінив ситуацію і вирішив подати у відставку. І нічого не сталося: обрали нову людину; а виходячи з того, що відбулося, потрібно зробити висновки і працювати!", - додав Рибак.

Він також запевнив, що Віктор Янукович не помилився, призначивши в Київ Олександра Попова.

"І я вважаю, що президент не помилився. І я сподіваюся, що пройде час - і Попов зуміє переконати киян у тім, що він - саме та людина, яка буде вирішувати питання для киян і спиратися на киян. Я хочу в це вірити", - заявив депутат.

Він визнав, що йому також пропонували посаду голови КМДА, але він відмовився.

"Бачте, ситуація така, що, на мій погляд, місто Київ має очолити людина значно молодша за мене", - заявив Рибак.

Нагадаємо, що Київрада відправила у відставку свого секретаря Олеся Довгого. За відповідне рішення проголосували 89 депутатів з 90 присутніх у залі. Наступницею Довгого стала член ГАК Галина Герега.

Зараз ви читаєте новину «У Партії регіонів кажуть, що Довгий врятувався від неприємних наслідків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі