неділя, 06 жовтня 2013 02:54

У Партії регіонів хочуть, аби Тимошенко лікувалась в Україні

У Партії регіонів хочуть, аби Тимошенко лікувалась в Україні
Володимир Олійник. Фото: procherk.info

Президент Віктор Янукович разом з Партією регіонів зацікавлені в якнайшвидшому вирішенні проблеми з лікуванням колишнього прем'єр-міністра Юлії Тимошенко.

Про це в ефірі одного з телеканалів заявив народний депутат від фракції ПР, заступник голови Комітету Верховної Ради з питань законодавчого забезпечення правоохоронної діяльності Володимир Олійник.

Зокрема, "регіонал" зазначив, що Янукович зробить все можливе, щоб вирішити питання Тимошенко суто законним шляхом.

На переконання Олійника, лідер "Батьківщини" повинна лікуватися саме в Україні. Він пояснив це тим, що надати можливість лікуватися за кордоном всім хворим засудженим громадянам неможливо.

"Також не можна приймати рішення під одну людину, тому що воно буде неконституційним", - додав нардеп.

Він вважає, що, якщо дозволити засудженим чиновникам лікуватися за кордоном, то це буде порушенням демократії і стане свідченням вибірковості правосуддя в Україні.

"В Європі немає ніде такого прецеденту, щоб особа, засуджена в державі, могла лікуватися в іншій країні", - підкреслив Олійник.

"Якщо ми приймемо рішення під одну людину, то люди скажуть, що немає Конституції, немає рівності всіх перед законом, що є вибірковість правосуддя", - підсумував "регіонал".

Зараз ви читаєте новину «У Партії регіонів хочуть, аби Тимошенко лікувалась в Україні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

31

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі