понеділок, 20 вересня 2010 17:30

У Партії регіонів Грача порівняли з моською

У Партії регіонів Грача порівняли з моською

Народний депутат Вадим Колесніченко вважає політичним піаром заяву поширену лідером кримських комуністів Леонідом Грачем.

Про це він заявив у коментарі Gazeta.ua.

"На подібні заяви не треба звертати уваги. Якщо є така інформація, то вона передається до правоохоронних органів. До правоохоронних органів ніхто не звертався, жодних доказів цього немає. Тому, крім політичного піару, передвиборчої кампанії і намагання пана Грача отримати якісь політичні дивіденди від цієї піар-кампанії, я не бачу", - наголосив "регіонал".

На думку Колесніченка на подібні заяви не варто звертати уваги.

"Хіба слон має на моську звертати увагу?! Комуністична партія таких заяв не робила. У КПУ велика кількість різних осередків. В партії не можуть відповідати за діяльність окремих осередків. Тим більше тих, які знаходяться у деяких контрах з керівництвом самої партії. Тому до цього Партія регіонів ставиться філософськи: Ну каже, то й кажіть і далі. За цим жодного підтвердження, жодного факту немає, крім бажання привернути увагу до себе", - зазначив Колесніченко.

За інформацією кримських комуністів, лідер місцевих "регіоналів", голова Радміну Василь Джарти поставив завдання однопартійцям набрати 70% голосів будь-якими шляхами. Для цього вже доручено надрукувати додатковий комплект виборчих бюлетенів.

Зараз ви читаєте новину «У Партії регіонів Грача порівняли з моською». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі