середа, 11 травня 2011 11:56

У Партії регіонів готові підтримати розпуск Львівської облради

У Партії регіонів готові підтримати розпуск Львівської облради

Народний депутат від Партії регіонів Ярослав Сухий готовий проголосувати за розпуск Львівської облради через події 9 травня.

Про це він сказав в інтерв'ю журналістам в кулуарах ВР, повідомляє кореспондент Gazeta.ua.

"Якщо в сесійну залу буде винесено постанову про розпуск Львівської облради, вона має бути вмотивованою, пройти регламентний Комітет та Комітет з питань будівництва, розвитку та місцевого самоврядування. А щодо пропозиції наших колег по Євро-2012, треба дати можливість Львову підготуватись до чемпіонату. Тому що не вся Львівщина і не вся Галичина вітала той шабаш, коли шмаркачі від деяких політичних сил організували ганьбу. Львів завжди був толерантним містом, де органічно поєднувались євреї, поляки, росіяни, українці - східні та західні", - зауважив депутат.

Сухий впевнений, що події 9 травня мають стати пересторогою щодо низького рівня політичної культури молоді.

"Ви уявіть собі ситуацію, що ви прийшли поклонитись пам'яті воїнів. У вас на піджаку ваша стрічка. До вас підходять шмаркачі і починають з вас її здирати. Яка б була ваша реакція?.. Так хто кого спровокував?" - наголосив "регіонал".

Зараз ви читаєте новину «У Партії регіонів готові підтримати розпуск Львівської облради». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

20

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі