вівторок, 10 травня 2011 10:16

Цимбалюк йде з посади львівського губернатора

Цимбалюк йде з посади львівського губернатора

Всеукраїнське об'єднання "Свобода" заявляє, що голова Львівської облдержадміністрації Михайло Цимбалюк написав заяву про відставку. Цю ж інформацію підтвердила його прес-секретар Роксолана Шейко.

Як повідомила прес-служба ВО "Свобода", рішення про відставку Цимбалюк прийняв сьогодні, 10 травня, вранці під час розмови із депутатами обласної та міської рад від ВО "Свобода".

За словами "свободівців", під їхнім тиском у присутності депутатів і преси голова ОДА написав заяву.

Націоналісти також зазначили, що Цимбалюк запевнив, що не тримається за крісло, та не вважає себе винним у вчорашніх сутичках у Львові, що буде з'ясовувати, чому так сталося і карати винних. Також голова ОДА заявив, що провокацію влаштувала МВС і СБУ.

Крім того, депутати Львівської обласної ради від ВО "Свобода" ініціюють скликання позачергової сесії щодо подій 9 травня у Львові.

Нагадаємо, "свободівці" заявили, що покладають відповідальність за свавілля, за провокації проросійських екстремістів у Львові на Михайла Цимбалюка і вимагатимуть його відставки.

Зараз ви читаєте новину «Цимбалюк йде з посади львівського губернатора». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

39

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі