вівторок, 21 червня 2011 17:45

У "Нашій Україні" не впевнені у близькій пенсійній реформі

У "Нашій Україні" не впевнені у близькій пенсійній реформі

Народний депутат від НУ-НС Андрій Парубій не буде голосувати за урядовий законопроект про пенсійну реформу. Разом з тим, на його думку, шанси ухвалення пенсійної реформи до настання парламентських канікул дорівнюють 50 на 50.

Про це він заявив у коментарі Gazeta.ua.

"Складно прогнозувати, чи буде цей законопроект прийнятий так швидко. З одного боку, нібито таке завдання (перед парламентською більшістю - ред.) ставиться, але суспільне сприйняття цього закону, з іншого боку, не є дуже високим", - зазначив Парубій.

На його думку, важко передбачити, на скільки владна коаліція буде єдина у пенсійному питанні.

"Адже відома позиція комуністів. Усе залежатиме від того, наскільки у цьому питанні провладна коаліція намагатиметься бути радикальною", - зауважив "нашоукраїнець", додавши, що й надалі голосуватиме проти цього законопроекту.

Нагадаємо, 16 червня Верховна Рада підтримала у першому читанні законопроект про пенсійну реформу. За урядовий варіант реформи проголосували в четвер 245 депутатів з 381, зареєстрованого у залі.

Зараз ви читаєте новину «У "Нашій Україні" не впевнені у близькій пенсійній реформі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі