четвер, 04 серпня 2016 04:03

У МЗС назвали критичний термін продовження антиросійських санкцій

У МЗС назвали критичний термін продовження антиросійських санкцій
telegraf.com.ua

Заступник міністра закордонних справ України Олена Зеркаль вважає, що українська влада має кілька місяців, щоб забезпечити продовження санкцій проти Росії.

Про це вона заявила у середу в ефірі "5 каналу".

За її словами, зараз Росія розгорнула широку компанію в країнах ЄС, наголошуючи на "неефективності" санкцій.

"Вона (політика РФ – ред.) є досить ефективною. Вони поширюють інформацію про ті економічні втрати, які несуть країни Європейського Союзу у зв'язку з цими санкціями. Йде повномасштабне маніпулювання", - зазначила Зеркаль.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Суд ЄС зняв санкції із загиблого сина Януковича

"У нас є ще кілька місяців, коли ми повинні всі працювати на одну мету. Мета - збереження санкцій. Вони (чиновники Євросоюзу - ред.) їх можуть почати обговорювати в жовтні. Жовтень для нас є критичним місяцем, коли ми повинні забезпечити продовження санкційної політики", - підкреслила заступниця Клімкіна.

Зеркаль зазначила, що дуже багато буде залежати від того, яку інформаційну політику в країнах ЄС вестиме Україна і чи зможе вона "достукатися до сердець звичайних громадян".

Нагадаємо, у парламенті Бельгії зареєстровано резолюцію про відміну санкцій проти РФ.

Зараз ви читаєте новину «У МЗС назвали критичний термін продовження антиросійських санкцій». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі