понеділок, 17 жовтня 2011 13:28

У Москві припускають, що Янукович говоритиме з Медведєвим про Митний союз

У Москві припускають, що Янукович говоритиме з Медведєвим про Митний союз

Президенти РФ і України Дмитро Медведєв і Віктор Янукович 18 жовтня в Донецьку обговорять ситуацію в зоні євро, а також, у разі інтересу з української сторони, і тему, пов'язану з формуванням Митного союзу.

"Можливо, ми, якщо буде виявляти до цього інтерес Віктор Янукович, поділимося тією інформацією, яка стосується формування Митного союзу Білорусії, Казахстану і РФ", - повідомив помічник президента РФ Сергій Приходько журналістам у Москві.

Він додав, що "зміцнення цього інтеграційного об'єднання буде позначатися, так чи інакше, на наших двосторонніх відносинах з Україною".

Медведєв і Янукович у вівторок, 18 жовтня, в Донецьку візьмуть участь у другому російсько-українському міжрегіональному економічному форумі. Програма перебування Медведєва в Україні почнеться з бесіди з Януковичем.

Після бесіди у вузькому складі президенти РФ і України візьмуть участь у пленарному засіданні російсько-українського економічного форуму, який присвячено науково-технічному співробітництву регіонів і міжрегіональної виробничої кооперації. Говорячи про теми переговорів, помічник президента РФ не виключив, що, "якщо дозволить час, вони поговорять про те, який вплив на наше двостороннє співробітництво, на процеси на просторі СНД, має поточна ситуація в зоні євро".

У ході переговорів, припустив Приходько, будуть порушуватися питання співпраці в космічній та авіаційній сфері. "Можливо, буде порушено питання щодо Ан-70 і програми (ракети) "Дніпро", - сказав він.

Зараз ви читаєте новину «У Москві припускають, що Янукович говоритиме з Медведєвим про Митний союз». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

13

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі