пʼятниця, 07 жовтня 2011 13:42

Янукович і Медведєв можуть зустрітися на матчі "Шахтаря"

Янукович і Медведєв можуть зустрітися на матчі "Шахтаря"

До Донецька можуть приїхати Віктор Янукович і Дмитро Медведєв. Передбачається, що президенти України і РФ візьмуть участь у другому україно-російському міжрегіональному економічному форумі Науково-технічне співробітництво регіонів і міжрегіональне виробництво.

Орієнтовно, зустріч відбудеться 18 жовтня. Це буде перший візит президента РФ до Донецька. До речі, Медведєв може скористатися ситуацією і відвідати матч Ліги чемпіонів між пітерським "Зенітом" і донецьким "Шахтарем", який пройде на "Донбас Арені" 19 жовтня.

"Вважаю, якщо Дмитро Медведєв дійсно буде в ці дні в Донецьку, думаю, він однозначно захоче відвідати цю гру. Я знаю, що зараз йде робота по організації перебування на цьому матчі високопоставлених персон.

Але хто саме очікується - поки що точної інформації у мене немає. Але якщо подібне відбудеться, наш стадіон завжди готовий прийняти гостей найвищого рангу і на найвищому рівні. Тому, я вас запевняю, все у нас буде добре", - розповів Сергій Палкін, генеральний директор ФК "Шахтар".

Нагадаємо, матч Шахтар - Зеніт пройде на Донбас-Арені в середу, 19 жовтня.

Зараз ви читаєте новину «Янукович і Медведєв можуть зустрітися на матчі "Шахтаря"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі