четвер, 10 квітня 2008 10:01

У Мороза не хочуть об"єднуватися з партією Балоги

Секретар політради Соцпартії України Михайло Мельничук заявляє, що чутки про переговори про злиття СПУ і нової партії "Єдиний центр" не відповідають дійсності.

"Чутки про сепаратні переговори про злиття СПУ з новою партією Віктора Балоги (глава секретаріату президента) "Єдиний центр" безпідставні. Ніхто з керівників керівництва "ЄЦ" не пропонував лідерам Соцпартії навіть обговорити проект такої "співпраці", розуміючи безперспективність даного плану", - наводить слова Мельничука прес-служба СПУ в четвер.

На його думку, "...нова партія влади спирається на адмінресурс, і нічого спільного не має з ідеологічними структурами, такими як Соцпартія".

"Розмови про можливу співпрацю - не більш, ніж політтехнологічний хід, бажання "приручити" політичну силу, яку не вдається розтоптати за допомогою репресій, активно проведених проти представників СПУ президентським оточенням", - заявив Мельничук.

Він також додав, що СПУ виступає самостійною політичною силою на чолі з Олександром Морозом, якого підтримують більшість керівників обласних організацій партії.

27 березня в Україні була створена партія "Єдиний центр", яку очолив депутат Ігор Кріль (фракція НУ-НС), що вийшов з партії "Народний союз "Наша Україна" (НСНУ). При цьому Кріль заявив, що Балога не має ніякого відношення до створення партії "Єдиний центр", пише Інтерфакс.

Зараз ви читаєте новину «У Мороза не хочуть об"єднуватися з партією Балоги». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі