четвер, 12 травня 2016 17:28

"У мене на робочому столі завжди буде алюмінієва кружка" - Луценко в Раді

"У мене на робочому столі завжди буде алюмінієва кружка" - Луценко в Раді

Лідер фракції БПП Юрій Луценко заявляє, що йде в ГПУ "не за славою".

Про це він заявив у Верховній Раді, під час розгляду його кандидатури на посаду генпрокурора.

"Прекрасно розумію, що іду не до слави і не до легкої роботи. Мені дуже неприємно, що через мене внесли поправку в закон. Це не зовсім правильна практика. І ніколи на це не пішов, якби зміг знайти людину у яку повірив би президент. Тим, хто розказує про освіту на посаді генпрокурора, хочу нагадати Юлія Володимирівна. Нас посадили професіонали з юридичною освітою.Освіта - не запорука того, що прокуратура працюватиме на закон і суспільство", - сказав він.

Луценко додав, що на робочому столі у нього "завжди стоятиме алюмінієва кружка". "З якою я просидів у 157-ій камері Лук'янівського СІЗО та Менській виправній колонії. З якої пив 2, 5 роки чай. Як нагадування про те, що безпрєдєл і політичні замовлення є неможливими в новій Україні", - продовжив він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Кум президента - генеральний прокурор?" - реакція соцмереж

"Розгляд цього питання є реальним конфліктом мого інтересу. Я, Луценко Юрій Віталійович не буду брати участь в цьому обговоренні і не голосуватиму по даному питанню. Тим самим виконую норму закону", - заявив Луценко.

Про те, що розгляд питання "є реальним конфліктом сімейних інтересів" заявила дружина політика, нардеп Ірина Луценко."Тому не голосуватиму з питання, винесення кандидатури Луценка на генерального прокурора", - сказала вона.

Зараз ви читаєте новину «"У мене на робочому столі завжди буде алюмінієва кружка" - Луценко в Раді». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі