четвер, 16 жовтня 2008 14:54

У Львові побили депутата-бютівця

Фракція БЮТ Львівської міської ради вимагає від міліції знайти злочинця, який побив і пограбував депутата-бютівця Василя Кириченка.

Відповідне звертання до начальника ГУ МВС у місті Львові сьогодні, 16 жовтня, озвучив голова фракції Юрій Гудима на засіданні сесії Львівської міськради.

Депутат Василь Кириченко став жертвою нападу 9 жовтня в під"їзді власного будинку. Він повертався після пленарного засідання сесії Львівської міської ради. Невідомий накинувся на бютівця, побив його й відібрав гроші, особисті речі, а також портфель з цінними документами. У результаті нападу Василь Кириченко був госпіталізований з численними ушкодженнями.

Члени фракції БЮТ висловлюють глибоке занепокоєння та закликають начальника управління МВС у Львові Ігоря Цикало звернути на цю ситуацію особливу увагу.

"Найнеприємніше те, що випадки нападів й навіть убивств громадян міста вже перестали бути поодинокими, тому звертаємося до львівської міліції з вимогою вжити негайних заходів щодо розшуку, затримання й покарання злочинця, а також провести заходи щодо зниження рівня злочинності в нашому місті", - зазначив Юрій Гудима, пише Кореспондент.

Зараз ви читаєте новину «У Львові побили депутата-бютівця». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі