субота, 18 січня 2014 16:48

У Львові мобілізують військових та спортсменів проти "антинародних законів"

У Львові мобілізують військових та спортсменів проти "антинародних законів"
Фото: glagol.in.ua

"Мобілізаційні" збори громадян з метою висловлення протесту проти ухвалених 16 січня антидемократичних законів відбудуться у Львові. Про це заявили організатори акції – представники Громадянської ініціативи "Рабів до раю не пускають", повідомляє "Радіо Свобода".

Під час зборів владі нагадають про положення ст. 5 Конституції України, де зазначається, що "Носієм суверенітету і єдиним джерелом влади в Україні є народ" та "Ніхто не може узурпувати державну владу".

За їх словами, метою акції є мобілізація громадян для відстоювання своїх законних прав і висловлення протесту проти "антинародних законів, ухвалених 16 січня парламентом".

Збори розпочнуться 18 січня о 24:00 у центрі Львова на площі біля пам'ятника Королю Данилу (площа Галицька). До участі запрошують лікарів, військових, спортсменів, громадських активістів та небайдужих львів'ян, усіх, хто може долучитися до виїзду у столицю на київський Євромайдан.

Після завершення зборів будуть сформовані автоколони, які вночі 19 січня вирушать до Києва.

Зараз ви читаєте новину «У Львові мобілізують військових та спортсменів проти "антинародних законів"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

52

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі