середа, 05 грудня 2012 21:06

Спецтема: Луценко за ґратами

У Луценка знайшли поліп кількарічної давнини - ЗМІ

У Луценка знайшли поліп кількарічної давнини - ЗМІ
Юрій Луценко Фото: segodnya.ua

У засудженого екс-міністра МВС Юрія Луценка під час обстеження у Чернігівській обласній лікарні у кишечнику знайшли поліп кількарічної давнини. Про це УНН повідомило поінформоване джерело в лікарні.

"Під час обстеження знайшли поліп. Розташований він в кишечнику. Це доброякісне утворення, яке виникає з віком внаслідок, як правило, неправильного харчування, зловживання жирною їжею, згубними звичками тощо. Поліпи не виникають за один день. Це утворення кількарічної давнини. Загалом поліпи є майже у кожного другого українця", - сказав співрозмовник агенства.

Він також додав, що якщо пацієнт захоче поліп видалити, то це швидка і нескладна процедура, після якої з лікарні виписують на наступний день.

Крім того, співрозмовник агенства зазначив, що таке обстеження, яке днями проходив Луценко, він ніколи до того не проходив.

"Тому він про нього і не знав", - резюмував співрозмовник.

Нагадаємо, як повідомляли українські ЗМІ, лікарі Чернігівської обласної лікарні не виключають проведення екс-міністру внутрішніх справ Юрію Луценку операції.

Зараз ви читаєте новину «У Луценка знайшли поліп кількарічної давнини - ЗМІ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

11

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі