вівторок, 04 грудня 2012 20:19

Спецтема: Луценко за ґратами

Ірину Луценко пустили до чоловіка на 15 хвилин

Ірину Луценко пустили до чоловіка на 15 хвилин
Фото: obozrevatel.com

Ірині Луценко дозволили протягом 15 хвилин поспілкуватися з чоловіком. Про це на своїй сторінці у Facebook написала прес-секретар "Народної Самооборони" Лариса Сарган.

"Його готують до обстеження, скільки він там пробуде - йому не повідомили, але судячи з підготовки, дні два-три мінімум", - написала Сарган.

Нагадаємо, дружина екс-міністра внутрішніх справ Юрія Луценка Ірина сьогодні не могла потрапити до чоловіка у палату у Чернігівській обласній лікарні.

"Я стою під дверима біля самої палати. Я ще не спілкувалася з чоловіком", - повідомила вона.

Дружина екс-міністра також розповіла, що подзвонила Омбудсману Валерії Лутковській, аби зрозуміти, що відбувається з обстеженням Юрія Луценка у Чернігівській обласній лікарні і чому вона не може потрапити до чоловіка.

Як повідомлялось раніше, прес-секретар Управління Державної пенітенціарної служби України у Чернігівській області Оксана Ісаєнко зазначила, що екс-міністра внутрішніх справ привезли до Чернігівської обласної лікарні на дообстеження за йoго власною згодою, але не через важкий стан здоров'я.

Зараз ви читаєте новину «Ірину Луценко пустили до чоловіка на 15 хвилин». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі