середа, 11 січня 2012 14:59

Спецтема: Луценко за ґратами

У Луценка сталося кілька серйозних нападів - Ар'єв

У Луценка сталося кілька серйозних нападів - Ар'єв

В екс-міністра внутрішніх справ Юрія Луценка сталося кілька нападів.

Про це на своїй сторінці у Facebook розповів народний депутат Володимир Ар'єв.

"Коли з суду над Луценком видалили журналістів, я відмовився виходити і слухав засідання до кінця. По закінченню допиту свідка, Юра сказав що у нього в останні дні сталися кілька серйозних приступів. Стан здоров'я погіршився. Він не хотів говорити про це у присутності преси, але я беру на себе повідомити всім", - написав нардеп.

"Коли Луценко сказав про це, суддя ніяк не відреагував, а прокурори сиділи і, навіть не сміялися, - ржали. Це було так огидно...", - додав він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Юрій Луценко схуд на п'ять кілограмів

Ар'єв переконаний: "Ми живемо у хворому байдужістю суспільстві, яким керують чи то пак "правоохороняють" та судять патологічні садисти і нелюди".

Як повідомлялося раніше, сьогодні під час судового засідання у справі екс-мінстра внутрішніх справ, колегія суддів Печерського районного суду Києва прийняла рішення за порушення порядку видалити із зали журналістів, народних депутатів, вільних слухачів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У БЮТ закликають допустити до Тимошенко і Луценка зарубіжних лікарів

Суд двічі зробив зауваження народним депутатам Юрію Гримчаку, Олесю Донію та Володимиру Ар'єву за те, що вони голосно коментували перебіг судового процесу. Потім суд вирішив видалити всіх присутніх, які не є учасниками процесу, оголосивши для цього 5-хвилинну технічну перерву.

Зараз ви читаєте новину «У Луценка сталося кілька серйозних нападів - Ар'єв». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі