вівторок, 27 грудня 2011 22:50

Спецтема: Луценко за ґратами

Адвокат Луценка скаржиться на пенітенціарну службу

Адвокат Луценка скаржиться на пенітенціарну службу

Екс-міністр внутрішніх справ Юрій Луценко почуває себе незадовільно. Про це сказав в ефірі "5 каналу" адвокат Олексій Баганець, повідомляє УНН.

Він зауважив, що пенітенціарна служба не виконує тих функцій, які на неї покладені, у галузі забезпечення належної медичної допомоги ув'язненим.

"На сьогоднішній день належної медичної допомоги Юрію Луценку не надається, незважаючи на неодноразові звернення і скарги", - зазначив він.

Адвокат зазначив, що Луценко почуває себе незадовільно, незважаючи на те, що вони регулярно зверталися до МОЗ, керівництва пенітенціарної служби, керівництва СІЗО та до головуючого судді, аби екс-міністрові надали належну допомогу.

Нагадаємо, комісія із фахівців МОЗ 14 грудня оглянула Луценка в Київському СІЗО. Медики зробили висновок, що загальний стан екс-міністра внутрішніх справ задовільний і госпіталізації він не потребує.

Зараз ви читаєте новину «Адвокат Луценка скаржиться на пенітенціарну службу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі