вівторок, 13 травня 2014 11:48

У кримського депутата Дейча можуть забрати звання Героя

У кримського депутата Дейча можуть забрати звання Героя
Фото: www.pravda.com.ua

Уповноважений депутатської групи "Суверенна європейська Україна" Олесь Доній переконаний, що народного депутата з Криму Бориса Дейча потрібно не лише позбавити повноважень, а й відкрити кримінальну справу проти нього за посягання на територіальну цілісність України.

Про це політик заявив на засіданні ВР, йдеться на його сторінці у Фейсбук.

"Дейча не просто потрібно позбавляти депутатства, а відкривати кримінальне провадження. Він закликав до проведення референдуму щодо порушення територіальної цілісності України", - сказав парламентарій.

Разом з тим, Доній повідомив, що подав депутатський запит щодо позбавлення Дейча звання Героя України.

Нагадаємо, що у березні Росія анексувала український Крим.

19 березня народний депутат України від Партії регіонів Дейч, обраний на парламентських виборах в окрузі Криму, вирішив скласти депутатські повноваження.

"Як почесний кримчанин, враховуючи волю виборців, вважаю, що не маю морального права продовжувати виконувати обов'язки народного депутата України, обраного по мажоритарному виборчому округу №8, і заявляю про складання повноважень народного депутата України VII скликання", - заявив Дейч.

Зараз ви читаєте новину «У кримського депутата Дейча можуть забрати звання Героя». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі