пʼятниця, 11 жовтня 2024 23:31

Спецтема: Війна Росії проти України

Де 11 жовтня атакували росіяни: Генштаб оновив інформацію про події на фронті

Де 11 жовтня атакували росіяни: Генштаб оновив інформацію про події на фронті
Генштаб оновив інформацію щодо подій на фронті за добу. Фото: Укрінформ

За добу 11 жовтня на фронті російсько-української війни відбулося 146 бойових зіткнень,

Противник завдав 59 авіаційних ударів, зокрема, задіяв 88 КАБ, та 602 удари дронами-камікадзе, здійснив більше 3700 обстрілів позицій наших військ, йдеться у вечірньому зведенні Генерального штабу Збройних сил України.

На Харківському напрямку росіяни один раз безуспішно штурмували позиції українських підрозділів в районі Тихого.

На Куп'янському напрямку була 21 російська атака поблизу Петропавлівки, Степової Новоселівки, Колісниківки, Лозової, Кучерівки, Синьківки, Кругляківки та Піщаного.

На Лиманському напрямку відбулось 19 атак ворога поблизу Греківки, Новомихайлівки, Тернів, Зарічного, Макіївки, Новосадового, Невського, Білогорівки та Катеринівки.

На Сіверському напрямку ворог наступальних дій не проводив, але завдав авіаційного удару по Ясногорівці.

На Краматорському напрямку було п'ять спроб загарбників просунутися вперед поблизу Калинівки, Часового Яру, Іванівського та Ступочок.

На Торецькому напрямку окупанти за сьогодні 13 разів штурмували у районі Торецька - ворог намагається просунутись в місто.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Окупанти захопили близько половини території Торецька - МВА

На Покровському напрямку росіяни здійснили 19 штурмових і наступальних дій. Найбільша активність російських окупантів зберігається в районах Селидового, Мирнограду та Лисівки.

За добу українські воїни ліквідували 126 та поранили 182 окупанта. Знищено сім бойових броньованих машин, 10 одиниць автомобільної техніки, дев'ять мотоциклів. Також пошкоджено чотири танки, шість бойових броньованих машин, чотири одиниці автомобільної техніки та одну РСЗВ БМ-21 "Град".

На Курахівському напрямку нараховується 32 бойових зіткнення. Окупанти, за підтримки авіації, намагалися просунутися в районах Новоселидівки, Максимільянівки, Ізмайлівки, Гірника, Зоряного, Курахового, Желанного Другого, Цукуриного, Курахівки, Костянтинівки, Катеринівки, Антонівки та Водяного.

На Времівському напрямку відбито вісім атак ворожих підрозділів в районах населених пунктів Богоявленка, Золота Нива, Рівнопіль, Новоукраїнське, точиться сім боїв в районах Новодарівки, Левадного та Ольгівського.

На Оріхівському та Гуляйпільському напрямках, противник наступальних дій не проводив.

На Придніпровському напрямку три ворожі штурми зазнали невдачі.

"Триває операція в Курській області. Авіація ворога продовжує завдавати ударів керованими авіаційними бомбами по своїй території. Відомо про 16 авіаударів із застосуванням 21 КАБ", - йдеться в повідомленні.

За 960 днів втрати російських окупаційних військ становили 666 340 осіб, 17 800 броньованих машин, 8953 танка, 368 літаків, 329 гелікоптерів, 28 кораблів/катерів, підводний човен.

Зараз ви читаєте новину «Де 11 жовтня атакували росіяни: Генштаб оновив інформацію про події на фронті». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі