вівторок, 16 лютого 2016 09:50

У "комітеті" Азарова заходились створювати "Одеську народну республіку" - нардеп

У "комітеті" Азарова заходились створювати "Одеську народну республіку" - нардеп
УНІАН

"Комітет порятунку України" екс-прем'єра Миколи Азарова почне у Луганську роботу для створення "Одеської народної республіки".

Про це у Facebook написав нардеп, керівник групи "Інформаційний Опір" Дмитро Тимчук.

"У кінці лютого в Луганську з ініціативи т.зв."Комітету порятунку Одеси" (контролюється т.зв." Комітетом порятунку України", очолюваним Миколою Азаровим) заплановано проведення "конференції", в ході якої планується обговорити питання про об'єднання груп колишніх жителів Одеси, які в даний час ховаються від українських правоохоронних органів на території РФ або на території окупованих районів Донбасу", - написав нардеп.

За словами Тимчука, під час "конференції" розглянуть питання вироблення стратегії і координації "опору української влади".

"Зокрема, планується активізувати пропагандистські акції на території, підконтрольній Україні, і які спрямовані на створення (програма-максимум) "Одеської народної республіки" або ж (програма-мінімум) про надання "особливого статусу Одеській області", - повідомляє нардеп.

Нагадаємо, Микола Азаров з червня 2014 року перебуває в розшуку СБУ. У Росії в серпні 2015 року його очолив так званий "Комітетом порятунку України".

Зараз ви читаєте новину «У "комітеті" Азарова заходились створювати "Одеську народну республіку" - нардеп». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі