субота, 03 листопада 2007 17:16

У Київській мерії хочуть, щоб з Черновецького-атлета брали приклад

Заступник голови Київської міської державної адміністрації Віталій Журавський закликає політиків взяти приклад з мера Києва Леоніда Черновецького і продемонструвати виборцям рівень своєї фізичної підготовки.

Про це повідомили в прес-службі КМДА.

"В країнах західної демократії ніколи не можна обіймати високу політичну посаду, якщо ти маєш погану фізичну форму або вживаєш алкоголь. І ми готові надати рівні можливості, так само як зробив Леонід Черновецький, для того щоб вони показали, на що здатні і в якій фізичній формі вони перебувають", - запевнив Журавський.

Він назвав "дуже позитивною практику, започатковану мером Києва, звітуватись перед виборцями про свій фізичний стан на стадіоні, а не лише в телеефірі". "Особисто я не вживаю алкоголь, не палю і тричі на тиждень відвідую зал", - розповів Журавський.

Сьогодні Черновецький у присутності журналістів пробіг на НСК "Олімпійський" дистанцію 400 метрів підтюпцем за 2 хвилини 16 секунд і підтягнувся на турніку 15 разів, пише УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «У Київській мерії хочуть, щоб з Черновецького-атлета брали приклад». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі