субота, 03 листопада 2007 15:35

Як напівголий Черновецкий доводив, що він не наркоман (ФОТО)

Київський міський голова Леонід Черновецький сьогодні у присутності журналістів, своєї охорони і представників мерії пробіг на НСК "Олімпійський" дистанцію 400 метрів підтюпцем за 2 хвилини 16 секунд.

Перед цим він підтягнувся на турніку 15 разів. Юрій Луценко, якого мер столиці запрошував позмагатися з ним у фізичній підготовці, на стадіон не приїхав.

Черновецьки перед забігом сказав журналістам, що без Луценконе бачить сенсу бігти 5 кілометрів, але погодився зробити один круг на стадіоні (400 метрів). Він розповів, що сьогодні вранці ще не розминався і не бігав, але поснідав вівсяною кашею.

Для розминки він попідтягувався на турніку. Після мера на турніку також попідтягувався хлопець, який представився просто жителем столиці і прийшов сюди просто ради інтересу, дізнавшись про призначену зустріч Черновецького і Луценко. Хлопець, якому, за його словами 26 років, підтягнувся 17 разів, за що Черновецький подарував йому пляшку французького шампанського "Кристал", привезену з собою.

В інтерв`ю журналістам мер сказав, що залишає в силі свою пропозицію Луценку позмагатися в бігу за крісло мера. Він сказав, що ця пропозиція його абсолютно серйозна. "Я говорю серйозно, серйозні речі. Я дав йому шанс, якщо він не алкоголік, не наркоман, нічого такого, то яка проблема?", - сказав Черновецький.

"Я пропоную йому місяців два не попити і побігати. І жодних проблем. Він молода людина", - також підкреслив міський голова.

Разом з тим на запитання журналістів, чи згоден він за таких умов одному з представників ЗМІ віддати крісло міського голови, якщо той обжене його на фініші, Черновецький з посмішкою сказав, що "журналістам він нічого не обіцяв".

Мерові Києва 56 років. Світовий рекорд із забігу на 400 метрів становить 43,4 секунди, пише УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Як напівголий Черновецкий доводив, що він не наркоман (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі