пʼятниця, 06 грудня 2013 18:56

У Києві міліція з афганцями вишукує тих, хто вживає алкоголь на Майдані

У Києві міліція з афганцями вишукує тих, хто вживає алкоголь на Майдані
Фото: Facebook

Сьогодні Києвом разом з міліцією почали патрулювати ветерани-афганці.

Про це йдеться на сторінці МВС у мережі Facebook.

До охорони громадського порядку в столиці вирішили долучитися ветерани Афганістану. Група активістів з числа учасників бойових дій нестиме службу разом з правоохоронцями у місцях найбільшого скупчення людей.

"Зважаючи на тривалі акції протесту, що проходять у столиці, ми вирішили допомогти правоохоронцям патрулювати вулиці міста, - розповідає один із активістів Анатолій, – тож звернулися до МВС з ініціативою організувати такі спільні наряди".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Євромайдан охоронятимуть ветерани Афганістану та колишні спецназівці

Спільний патруль покликаний виявляти провокаторів та порушників громадського порядку. Особливо актуальним зараз є недопущення розпиття алкогольних напоїв у громадських місцях, аби сп'янілі мітингувальники з різних таборів не спричиняли конфліктів між собою.

Як розповіли правоохоронці, по периметру "євромайдану" наразі організовано 6 постів, які складаються з правоохоронців та ветеранів-афганців. Кількість патрулів може бути збільшена в разі необхідності, – зазначають активісти.


Зараз ви читаєте новину «У Києві міліція з афганцями вишукує тих, хто вживає алкоголь на Майдані». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі