понеділок, 26 грудня 2022 12:08

Спецтема: Війна Росії проти України

У Франції зробили нову заяву щодо переговорів між Україною та РФ

У Франції зробили нову заяву щодо переговорів між Україною та РФ
У Франції висловили чітку позицію у питанні переговорів Москви та Києва. Фото: pixabay.com

Франція вважає, що лише український народ має вирішувати, коли та як починати переговори з Росією.

Таку позицію щодо переговорів між Україною та РФ висловив голова комітету французького парламенту з питань національної оборони та збройних сил Том Гассільюд в інтерв'ю ТСН. Французький посадовець запевнив у подальшій підтримці офіційного Києва.

"Ми маємо залишатися скромними щодо того, чим закінчиться ця війна. Українцям вирішувати, коли й як починати переговори. Ми тим часом повинні продовжувати підтримувати Україну. Це не заважає нам спільно демонструвати відповідальність і поміркованість, щоб уникнути закручування спіралі смертей. У зв'язку з цим, я вітаю спокій польської влади, коли українська ракета вразила їхню національну територію", – сказав він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У ГУР відреагували на заяву Путіна щодо балістичних ракет "Сармат"

Щодо ядерних погроз Кремля, Гассільюд вважає, що російський диктатор Володимир Путін зрозумів, якою буде відповідь Заходу.

"Усі головні країни чітко висловилися щодо ядерної загрози. Останні заяви Путіна показують, що він зрозумів: відповідь Заходу буде жорсткою", – додав французький чиновник.

Режим президента Російської Федерації Володимира Путіна грає на виживання після розв'язання провальної повномасштабної війни проти України.

Російський диктатор вже розуміє, що еліта в Росії починає визнавати можливість поразки, заявив голова комітету французького парламенту з питань національної оборони та збройних сил Том Гассільюд. Він припустив, як Путіна усунуть від влади.

Зараз ви читаєте новину «У Франції зробили нову заяву щодо переговорів між Україною та РФ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі