понеділок, 26 грудня 2022 10:09

Спецтема: Війна Росії проти України

Французький чиновник назвав головну загрозу для путінського режиму

Французький чиновник назвав головну загрозу для путінського режиму
Російський диктатор добре знає, що його режиму загрожують зсередини. Фото: eastnews.ua

Режим президента Російської Федерації Володимира Путіна грає на виживання після розв'язання провальної повномасштабної війни проти України.

Російський диктатор вже розуміє, що еліта в Росії починає визнавати можливість поразки, заявив голова комітету французького парламенту з питань національної оборони та збройних сил Том Гассільюд в інтерв'ю ТСН. Він припустив, як Путіна усунуть від влади.

"Рік тому ми вважали малоймовірним, що президент РФ розпочне цю війну. Ймовірно, ми недостатньо врахували певну кількість суб'єктивніших параметрів, таких як психологічний стан Путіна, який замкнувся в собі під час періоду пандемії Covid-19, або його особисту ситуацію. Путін через цю війну грає на виживання свого режиму. Жовтнева революція після Першої світової війни або розпад Радянського Союзу після війни в Афганістані показали нам, як російські режими могли падати за короткий час після військової поразки", – сказав він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Путін налаштовується на тривалу війну ‒ представник парламенту Франції

Кремлівський диктатор чудово розуміє, що поразка неминуча. Його найближче оточення також давно має розуміння краху його режиму.

"Путін дуже добре знає, що його режиму загрожують зсередини, а російська еліта починає визнавати можливість поразки. Я не робитиму жодних прогнозів на майбутнє, але вважаю, що ми повинні навчитися думати так, як наші конкуренти, ніж фокусуватися на власних рамках сприйняття цього", – додав Гассільюд.

Російська Федерація стикнулася з гострою проблемою нестачі снарядів, а тому шукає по всьому світу радянські боєприпаси. РФ має проблеми з боєприпасами до артилерії, осколково-фугасними снарядами до танків та ракетами до реактивних систем залпового вогню.

Зараз ви читаєте новину «Французький чиновник назвав головну загрозу для путінського режиму». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі