вівторок, 29 липня 2008 10:18

У "ЄЦ" звинувачують Тимошенко в підкупі комуністів

Представник партії "Єдиний Центр", народний депутат України Михайло Полянчич (фракція НУНС) звинувачує фракцію БЮТ у купівлі голосів депутатів фракції Компартії за відмову підтримати відставку уряду.

Про це Полянчич заявив в інтерв`ю, опублікованому сьогодні в тижневику "Столичные новости" (N28-29 від 29 липня - 4 серпня 2008 року).

"Це все урядові штучки. Скажу відверто, там є фінансові домовленості з комуністами. То ж пора вже визначитись, з ким БЮТ: з комуністами чи з "Нашою Україною"?", - сказав Полянчич.

Депутат нагадав, що державний бюджет на 2008 рік у грудні був прийнятий за підтримки комуністів. "Той бюджет з комуністами приймали, і зараз у них якісь кулуарні домовленості. То пора вже визначатися", - наголосив він.

Полянчич також заявив, що партія "Єдиний Центр" і її представники Ігор Кріль і Віктор Балога ніколи не виступали за створення в парламенті широкої коаліції. "Не потрібно робити на підставі політичної кон`юнктури якісь висновки. Коли Полянчич, Кріль чи Балога говорили про широку коаліцію?! Виступають і піаряться на цьому лише БЮТ – наші колеги. Від Юлі (Тимошенко) ми тільки й чуємо "широка, широка". Хай іде з комуністами і робить "широку", якщо їй подобається", - додав депутат.

Народний депутат України Вадим Колесніченко (фракція Партії регіонів) 24 липня заявив, що прем`єр-міністр України Юлія Тимошенко призначила представників Комуністичної партії України на посади в уряді як подяку за відмову фракції КПУ підтримати відставку уряду.

"Щойно комуністи відмовилися підтримати відставку, Тимошенко миттєво розрахувалася з цією чудовою фракцією, і вчора були призначені заступник міністра внутрішніх справ Василь Мармазов – його батько Євген Мармазов є народним депутатом Компартії, а також головою спеціальної контрольної комісії з приватизації. І друге призначення – це призначення голови Державного комітету з питань лісового господарства, народного депутата від Компартії Миколи Тимошенко", - сказав Колесніченко. УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «У "ЄЦ" звинувачують Тимошенко в підкупі комуністів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі