четвер, 13 грудня 2012 23:11

У цих двох негідників земля під ногами горітиме – "свободівець" про Табалових

У цих двох негідників земля під ногами горітиме – "свободівець" про Табалових
Фото: sq.com.ua

Народний депутат від фракції ВО "Свобода" Ігор Швайка переконаний, що Олександру та Андрію Табаловим, які стали фактично "тушками", буде непереливки у Верховній Раді 7 скликання.

Про це він сказав в ефірі "5 каналу".

За його словами, політичних зрадників у парламенті потрібно карати. "Ми на собі відчуваємо частину співвідповідальності. Коли ми домовлялися про узгодження кандидатів, ми з „Батьківщиною" домовлялися, що кожен несе відповідальність за своїх висуванців. Але враховуючи, що ми не висуваючи свого кандидата, по суті, підтримували висуванця Табалова, ми несемо відповідальність", — пояснив політик.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Аваков: Скасувати недоторканність – це лише риторика "регіоналів"

Окрім того, він додав, що "вчора ми продемонстрували як потрібно чинити зі зрадниками". "І я думаю, що цим двом негідникам — земля у них під ногами буде горіти", — резюмував депутат.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Регіонал" про поведінку "свободівців": "Так європейську державу не побудуєш"

Нагадаємо, Олександр та Андрій Табалови, обрані народними депутатами від Об'єднаної опозиції, не увійшли до складу фракції "Батьківщина".  Фракція одноголосно ухвалила рішення вимагати від них скласти мандати народних депутатів.

Зараз ви читаєте новину «У цих двох негідників земля під ногами горітиме – "свободівець" про Табалових». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

39

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі