неділя, 26 січня 2014 16:12

У Черкасах Народна рада заборонила діяльність на території області Партії регіонів та КПУ

У Черкасах Народна рада заборонила діяльність на території області Партії регіонів та КПУ
Фото: fakty.ictv.ua

Щойно у Черкасах обласна Народна рада оголосила порядок денний, який включила 17 пунктів. Про це повідомляє кореспондент Gazeta.ua.

Серед яких заборона діяльності на території області Партії регіонів та КПУ, звернення до Верховної Ради розпустити загони спецпризначенців "Беркут", "Грифон" і їм подібні, оголосити "регіоналів" Володимира Олійника та Вадима Колесніченка персонами нон грата на території Черкащини. А також створити комісію, яка розслідуватиме факти нанесення тілесних ушкоджень черкащанці Олі Галушко ( Ользі під час штурму ОДА хтось кинув на голову вазон із першого поверху будівлі. Вона і досі перебуває в комі — Gazeta.ua)

Також на Народну раду мають запросити голову облради Валерія Черняка і його заступників, щоб вони склали свої повноваження привселюдно. Доки проходить нарада по всьому периметру чергують загони народної самооборони. Окрема делегація пішла на переговори з головою облради.

Добровольці принесли чай та солодощі.

Зараз ви читаєте новину «У Черкасах Народна рада заборонила діяльність на території області Партії регіонів та КПУ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі