четвер, 03 лютого 2011 12:56

У БЮТ шукають нового голову Київської парторганізації

У БЮТ шукають нового голову Київської парторганізації

На місце голови Київської парторганізації БЮТ, яку очолював Анатолій Семинога, який проголосував за внесення змін до Конституції і якого через це виключили зі складу фракції, вже є претенденти.

Про це в коментарі кореспонденту Gazeta.ua сказав один із депутатів від БЮТ.

"Хоч поки все залишається на своїх місцях, але вже підшуковуємо претендентів на місце Семиноги. Думаю, завтра це питання буде вирішено, або в найближчі дні", - зазначив нардеп.

За його словами, є декілька претендентів на головування в Київській міській парторганізації.

"Можливо, це буде Володимир Бондаренко. Можливо, ще хтось. Остаточного рішення ще немає", - розповів "бютівець"

Він також додав, що БЮТ не повертатиметься до розгляду питання про можливе поновлення виключених депутатів.

"Учора це питання піднімали. Мовляв, такі, як Мовчан і Семинога зробили багато. Але повернути їх - це буде несправедливо по відношенню до інших. Тим більше, що проблема не втому, що цього не хоче Тимошенко чи Турчинов. Проблема в тому, що знизу тиснуть", - підкреслив нардеп.

Нагадаємо, 1 лютого Верховна Рада конституційною більшістю ухвалила зміни до Конституції, що передбачають продовження повноважень парламенту до жовтня 2012 року. За відповідне рішення проголосували деякі депутати від БЮТ. Сімох "бютівців" за це виключили зі складу фракції.

У той же час, нардеп, вже колишній "бютівець", Павло Мовчан поінформував, що не голосував за зміни до Конституції, оскільки він перебуває на лікарняному ліжку і переносить вже третю судинну операцію.

БЮТ має намір оскаржити голосування у Конституційному суді.

Зараз ви читаєте новину «У БЮТ шукають нового голову Київської парторганізації». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі