вівторок, 01 лютого 2011 12:56

Рада продовжила повноваження собі і президенту

Рада продовжила повноваження собі і президенту

Верховна Рада продовжила повноваження президенту і собі

За відповідний законопроект про внесення змін до Конституції, внесений комуністом Адамом Мартинюком проголосувало 310 народних депутатів.

Зокрема, документ підтримала у повному складі фракція Партії регіонів, КПУ та блоку Литвина крім того його підтримали 7 "бютівців" та 41 "нунсівець".

Перед голосування спікер Верховної Ради Володимир Литвин закликав депутатів підтримати законопроект, зазначивши, що його провал не означатиме автоматичне проведення парламентських виборів у 2011 році.

"Якщо ви зараз завалите законопроект, то це не означає, що вибори відбудуться 27 березня. Вони відбудуться тоді, коли буде потрібно і за тим законом, яким буде потрібно", - зауважив глава парламента.

Згідно до ухваленого закону, чергові парламентські вибори відбудуться в останню неділю жовтня 2012 року. Чергові ж президентські вибори - в останню неділю березня 2015 року. Таким чином, повноваження президента Януковича продовжили на кілька місяців.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Рада продовжила повноваження собі і президенту». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

25

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі