середа, 06 квітня 2011 12:36

У БЮТ пояснили, у чому алогічність дій Партії регіонів

У БЮТ пояснили, у чому алогічність дій Партії регіонів

Народний депутат від БЮТ Андрій Сенченко вважає нісенітницею введення у Чернівцях прямого губернаторського правління.

Про це він сказав журналістам у кулуарах ВР.

"Опонентів там ще не розстрілюють? Напевно, це буде наступним етапом. Взагалі влада займається реалізацією якихось своїх ідей та мрій. Вони хочуть, щоб виборці були непотрібні, щоб можна було своїм колом сидіти та ділити", - зазначив депутат.

За його словами, дії влади не піддаються логіці. Він вважає, що нормальна людина не може зпрогнозувати подальші кроки представників влади.

"Бютівець" упевнений, що представники влади це роблять тільки для себе.

"У моєму рідному місті Сімферополі міську владу очолюють макіївські. Рада цинічно минулого тижня прийняла рішення про те, що у центральному парку міста, в ста метрах від вічного вогню, відвести собі 1 га землі для десяти котеджів. Роблять, що хочуть", - сказав Сенченко.

Слід зазначити, що після того, як Чернівецька міськрада висловила недовіру міському голові Миколі Федоруку, в обласному центрі введено пряме губернаторське правління.

За словами джерела, всі наради в мерії відбуваються за участю представників обласної влади.

Куратором міста голова Чернівецької ОДА Михайло Папієв призначив свого заступника Василя Бурлаку, проте де-факто, уточнило джерело, містом керує перший заступник губернатора Георгій Галіц.

Зараз ви читаєте новину «У БЮТ пояснили, у чому алогічність дій Партії регіонів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі