середа, 10 листопада 2010 18:14

У БЮТ Януковича назвали "головним гальмом"

У БЮТ Януковича назвали "головним гальмом"

У БЮТ відкинули звинувачення у перешкоджанні отриманню позитивного результату на найближчому саміті Україна-ЄС.

Так у політичній силі відреагували на заяву глави адміністрації президента Сергія Льовочкіна, повідомляє прес-служба БЮТ.

"Неможливо в принципі вставляти владі палки в колеса по дорозі до Європи, оскільки за режиму Януковича Україна рухається в зовсім протилежний бік. Головним же гальмом на шляху до ЄС є сам Янукович та його антидемократична, антиєвропейська політика", - зазначили у БЮТ.

Також в чергове було розкритиковано політику нинішнього президента

"Закономірним результатом цієї політики, абсолютно несумісної з європейською політичною культурою, і є зміна ставлення ЄС та основних європейських країн до України. За вісім місяців Янукович примудрився промотати той незаслужено великий як для нього аванс, що надали йому європейські політики після президентських виборів", - заявили у політичній силі.

"Щоб досягати реального успіху в переговорах з ЄС, мало вдягтися у дорогі європейські костюми і навіть у черевики із шкіри страуса. Для цього потрібно сповідувати європейські цінності та втілювати їх у життя". Тому перш ніж перекладати на опозицію провину за проблеми на європейському напрямку, Янукович та його оточення мали б згадати відому російську приказку "Нечего на зеркало пенять, коли рожа кривая", - підкреслили у БЮТ.

Зараз ви читаєте новину «У БЮТ Януковича назвали "головним гальмом"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

25

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі