четвер, 08 листопада 2018 20:59

У Безсмертного є потенціал наблизитися до подолання прохідного бар'єру

У Безсмертного є потенціал наблизитися до подолання прохідного бар'єру
Експерт розповів про перспективи Романа Безсмертного. Фото: AgroPolit.com

У політичних перегонах за крісло є кілька осіб, котрі за умови помилок висуванців найбільших структурних потенціалів, зможуть створити реальну конкуренцію цим кандидатам.

"Ляшко, Гриценко, і Роман Безсмертний були серед найактивніших політиків останніх 15 років, і резерви для подальшого існування в політиці у них не малі", - розповідає політичний експерт Володимир Цибулько.

Експерт вважає, що невдала спроба союзу з Аграрною партією для Романа Безсмертного зовсім не стала поразкою, а навіть навпаки - початком власної гри, котра може бути римейком успіху Ляшка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Війна на Донбасі перетворилась на конфлікт цивілізацій – Безсмертний

"У Безсмертного є потенціал навіть без великої власної структури наблизитися до подолання прохідного бар'єру , що створює шанс вже на парламентські вибори піти на чолі нового бренду, і якраз задовольнити запит виборця на нові обличчя. У Безсмертного унікальна здатність, попри десятиліття в політиці, бути світоглядно і емоційно свіжою людиною для політики. Його десятиліття в політиці не були скандальними і шахровито-егоїстичним. Якраз на тлі остраху перед Тимошенко, Роман Безсмертний може вдало артикулювати настрої найбільш освіченої частини електорату", - пояснює Цибулько.

Експерт не вважає, що є передумови на створення Ляшком, Гриценком і Безсмертним об'єднаного політпроекту у разі виходу в другий тур, утім, навіть поодинці кожен з них може назавжди поглинути електорат менш успішних колег.

Зараз ви читаєте новину «У Безсмертного є потенціал наблизитися до подолання прохідного бар'єру». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі