пʼятниця, 01 лютого 2013 11:15

У "Батьківщині" ламають голову над тим, кому заважав побитий у Рівному науковець

У "Батьківщині" ламають голову над тим, кому заважав побитий у Рівному науковець
Юрій Прокопчук: Лустюк не брав участі у мітингах. Фото: visti.rovno.ua

Депутат Рівненської обласної ради від "Батьківщини" Микола Лустюк останнім часом не брав активної участі у мітингах чи пікетах, тому в партії не пов'язують його побиття із політикою. Окрім депутатської діяльності, він займає посаду директора філії Європейського університету у Рівному.

Про це в коментарі Gazeta.ua розповів керівник обласного відділення "Батьківщини" Юрій Прокопчук.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Полтаві жорстоко побили помічника "ударівця" Капліна

"Я знаходжусь в Києві, але мені передали інформацію про те, що на Лустюка скоєно напад. Правоохоронні органи займаються цим питанням, подробиць поки що ми не знаємо. Хоча сам факт побиття — прецедентний. Я не уявляю, кому і що поганого міг зробити Микола Лустюк. Він же науковець", - зауважив політик.

Відповідаючи на питання про те, чи міг напад бути через політичну діяльність Лустюка, Прокопчук сказав: "Зараз немає підстав вважати, що це побиття пов'язане із його політичною діяльністю. Для Рівного це не характерно: все таки електоральне поле тут на боці демократичних сил. Лустюк не виходив за якісь межі. В мітингах, пікетах останнім часом участі не брав. Підводити під хуліганство теж не можна, бо очевидно, що ці люди знали, куди йшли. Для правоохоронців, звичайно, тут є робота".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Рівному невідомі зламали ніс депутату від "Батьківщини"

Лустюка побили біля його власного гаража. Молодики спочатку перепитали, чи це дійсно Лустюк, після чого почали бити і зламали ніс.

"Зараз він вже вдома, - розповідає прес-секретар рівненської "Батьківщини" Олександр Піченко. - Почувається нормально: йому вправили ніс на місце. Він не вважає, що його побили через політичну діяльність, чи його роботу. Це якісь жуліки. Безперечно, що цих хлопців хтось підіслав".

Зараз ви читаєте новину «У "Батьківщині" ламають голову над тим, кому заважав побитий у Рівному науковець». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі