вівторок, 05 липня 2011 09:38

У Януковича розповіли, коли президент підпише пенсійну реформу

У Януковича розповіли, коли президент підпише пенсійну реформу

Президент Україна Віктор Янукович ніколи не підпише закон, який не відповідатиме Конституції.

Про це заявив представник президента у Верховній Раді Юрій Мірошниченко в ефірі каналу ICTV, коментуючи можливість прийняття парламентом законопроектів про реформи, повідомляє Лігабізнесінформ.

"Я хочу запевнити всіх громадян України, що всі ініціативи, які розглядаються в парламенті, і приймаються у вигляді законів, підписуються президентом тільки в тому випадку, якщо вони, на переконання гаранта Конституції, відповідають Основному закону. Тільки в цьому випадку президент підписує ці законопроекти" , - підкреслив він.

"Незважаючи на те, що у Верховній Раді діє пропрезидентська більшість, навіть за цих обставин президент експертам своїм доручає і повертає із зауваженнями, або пропонує повне відхилення, коли закони не реалізують права громадян", - заявив Мірошниченко.

Нагадаємо, "регіонали" запропонували закрити восьму сесію Верховної Ради в п'ятницю, 8 липня. Наступного тижня, згідно з календарним планом, депутати повинні працювати в комітетах.

У четвер на вечірньому пленарному засіданні парламент має намір розглянути пенсійну реформу.

Зараз ви читаєте новину «У Януковича розповіли, коли президент підпише пенсійну реформу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

9

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі