четвер, 25 жовтня 2018 10:26

У Януковича придумали причину відсиджування в Росії

У Януковича придумали причину відсиджування в Росії
Олександр Горошинський - адвокат колишніх спецпризначенців підрозділу "Беркут", яких підозрюють у розстрілах на Майдані. До справи Януковича він доєднався на етапі судових дебатів

Адвокат Олександр Горошинський стверджує, що нинішнє керівництво держави намагалося усунути Віктора Януковича від влади, у тому числі й фізично.

Про це він сказав після засідання Оболонського райсуду, де захисник виступає з промовою третій день поспіль.

"Опозиція мала намір силоміць примусити його відмовитися від президентства, на що він не пішов. Фізично його знищити, що їм не вдалося зробити. Зараз уже влада намагається його засудити, щоб завершити свої наміри з узурпації влади. Саме ці обставини завтра я буду аналізувати та з посиланням на докази доводити до суду", - сказав Горошинський.

Напередодні він стверджував, що лист Януковича до президента РФ Володимира Путіна з проханням ввести війська в Україну не має підпису "легітимного" і не може бути доказом у справі про його держзраду. Сьогодні ж Горошинський визнав лист, але сказав, що там нема закликів до агресії, а документ нібито був направлений на проведення консультацій у рамках дипломатичних відносин.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Янукович міг очолити ДНР і ЛНР - екс-"регіонал"

Віктор Янукович, перебуваючи на посаді президента, утік з України 23 лютого 2014-го. Відтоді живе в Росії.

В Україні його обвинувачують у державній зраді, посяганні на територіальну цілісність і недоторканність України, пособництві Росії.

Зараз ви читаєте новину «У Януковича придумали причину відсиджування в Росії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі