середа, 07 листопада 2007 11:18

Тягнибок переніс свою акцію на Михайлівську площу

Всеукраїнське об"єднання Свобода має намір провести свій мітинг із засудженням "злочинів комуністичного режиму" на Михайлівській площі в центрі Києві. Лідер київської Свободи Андрій Мохник заявив, що активісти партії мають намір встановити на Майдані Незалежності кілька інформаційних наметів для заклику своїх прихильників на мітинг на Михайлівську площу.

Раніше Свобода планувала провести свій мітинг на Майдані Незалежності в середу о 12:00.

Нагадаємо, співробітники МВС щоб уникнути зіткнень між лівими і правими політичними силами під час проведення масових заходів з нагоди 90-х роковин Жовтневої революції перекрили периметр навколо Майдану Незалежності.

Київський метрополітен закрив станцію метро Майдан Незалежності на Куренівсько-Червоноармійській лінії для виходу пасажирів.

Вчора, 6 листопада, окружний адміністративний суд Києва обмежив проведення масових акцій на Майдані Незалежності 7 листопада за позовом Київської міської державної адміністрації.

Раніше Свобода заявила про намір провести 7 листопада на Майдані Незалежності свою акцію "Злочини комунізму мають бути засуджені, комуністична ідея – заборонена за будь-яких обставин".

За матеріалами  Интерфакс-Украина.

Зараз ви читаєте новину «Тягнибок переніс свою акцію на Михайлівську площу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі