понеділок, 26 травня 2008 00:54

Турчинов "спихнув" поразку "НУ-НС" на Ющенка

Перший віце-прем"єр-міністр, кандидат у мери Києва Олександр Турчинов вважає діяльність Президента Віктора Ющенка причиною низького результату Блоку "Наша Україна - Народна Самооборона" за даними соціологів на виборах Київської міської ради.

Про це він повідомив журналістам на брифінгу.

"Тенденції, які показали різні exit-poll, свідчать про те, що подвійні стандарти, які використовує Секретаріат Президента і сам Президент, привели до того, що рейтинг Ющенка сьогодні близько 1% і, на жаль, наші союзники з Блоку НУНС стали заручниками падіння авторитету Президента України", - сказав він.

На його думку, київські вибори поставили оцінку діяльності Президента.

"Саме Київ поставив оцінку Вікторові Ющенку", - сказав він.

Крім цього, Турчинов відмовився коментувати можливу конфігурацію майбутньої Київради до оприлюднення офіційних результатів виборів.

Як повідомляло агентство, раніше лідер суспільного руху "Народна самооборона" і перший номер у списку НУНС на виборах у Київську міську раду Юрій Луценко на Софійській площі у Києві заявив про підтримку блоком "Наша Україна - Народна самооборона" кандидатури Турчинова на виборах мера.

Пізніше голова політичної ради НУНС В"ячеслав Кириленко заперечував рішення блоку підтримати кандидатуру Турчинова на виборах у Києві, повідомляють Українські новини.

Зараз ви читаєте новину «Турчинов "спихнув" поразку "НУ-НС" на Ющенка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі